Какво казват клиентите за нас

Какво казват клиентите за нас - доволни са! Облекчаваме домакините като взимаме и връщаме тежките килими и пътеки направо от праговете на домовете им.

Референции за нашата работа

"Всеки път когато зимата свърши, идва ред на килимите и пътеките, които трябва да бъдат изпрани и приготвени за новата година. Без да се колебаем винаги се обръщаме към Carpet.bg. Фирмата взима килимите от дома  ни, а после ги връща у дома изпрани. Всеки килим е вниматено опакован, а служителите са приветливи и любезни. Всеки път ни напомнят, че килима е леко влажен и е задължително да го извадим и доизсушим. Препоръвам Ви тази компания!"

Станислав Иванов

"Имаме домашни любимци и честичко се налага да се обръщам към Carpet.bg. Всеки път когато ги дам за изпиране, после килимите пристигат прясно изпрани, без петна и ухаещи на чистота. Учудвам се как са успяли да премахнат миризмата от "белите" на кучетата ми!"

Лилия Стаменова

"Имам 2  малки деца, които гледам у дома. Имаме голямо семейство - възрастните ми родители също живеят с нас. Преди да разбера за Carpet.bg, след всяка зима носех килимите и пътеките на автомивка. Голяма мъка беше - трябваше да ги носим дотам, а после да ги прибираме. Много често килимите се връщаха с петна, миризливи или направо мръсни. Сега - само се обаждам, правя заявка, а килимите ми ги взимат от дома. Голяма благодарност на екипа на фирмата!

Стоянка Илиева

 

За контакти:
ул. „инж. Георги Белов“ 2
(в двора на ВИК)
1712 София
+359 879 801 666
office@carpet.bg

 

 

 

 

 

call